MINKE & GODOR – Agency & Media Production

LA DET BLI LYS
Out of the dark into the blue

Vi lager eiendomsfilmer, arkitekturfilmer og corporate-filmer – filmatisk, estetisk, autentisk.

Med oss får dere en kombinasjon av kunnskap og ferdigheter som dere ikke så lett kan finne andre steder. Utover kjærlighet og lidenskap for det vi gjør byr vi på mange år med erfaring innenfor 3D visualisering, produksjon, konseptutvikling og fremstilling av ekte filmer. Med oss har vi et fantastisk nettverk av proffer og venner som hjelper oss med å produsere helt unike produkter… mer (på engelsk)


PORTFOLIO
Vårt arbeid

MINKEGODOR_portfolio


portfolio_maison
À PROPOS
hva, hvordan, hvorfor

Om oss
HVEM VI ER

Daniel Godor har skapt, designet og produsert corporate-filmer og animasjoner i mange år og på flere steder i verden. Han elsker film, spesielt italiensk nyrealisme og Federico Fellini. Sebastian Minke har jobbet som filmskaper i mange år. Han elsker fransk Nouvelle Vague, John Carpenter og mye mer… mer (på engelsk)

Vår filosofi
HVA VI GJØR

Vi er overbevist om at det trengs en ny retning for å presentere eiendommer. Film er et kraftfult verktøy som kan skape drømmer, ønsker og lyst. Men det å skape drømmer, krever ingen opplysningsfilm… mer (på engelsk)

Våre spilleregler
IKKE NOE TULL

For å skape noe bra, er et konstruktivt, tillitsfult og ærlig arbeidsforhold med kunder og folk vi jobber med et must. Rettferdige priser, transparens og en åpen og ærlig kommunikasjon er en absolutt prioritet for oss… mer (på engelsk)

Våre venner
ALLTID DEN RETTE

Vi har et fantastisk nettverk av proffer. Derfor finner vi alltid den rette til enhver jobb. Og vi har mange venner og kollegaer som vi liker spesielt godt å samarbeide med… mer (på engelsk)KUNDER

Noen av våre direkte og indirekte kunder
clients